Våra redovisningstjänster

Bokföring – att som företagare själv sköta den löpande bokföringen kan vara tidskrävande, komplicerat och dyrt – i synnerhet om du inte har full koll på hur bokföring ska skötas. Det smyger sig lätt in små fel som kan skapa problem längre fram. Vi kan erbjuda kompetent bokföringshjälp.

Bokslut – vi sätter oss gärna och går igenom årets händelser med kunden. Genom en personlig relation och noggrant arbetet så kommer vi fram till en gemensam bild när det är dags får bokslutsarbete.

Deklaration – många tycker att det är krångligt med skatterapportering och det är lätt att det blir fel i den stora mängden siffror. Vi har den rätta kompetensen och erfarenheten för att kunna ge viktig hjälp med deklarationen.

Moms – även deklarationen av moms, som sker olika antal gånger på ett år beroende på hur stort företag är, kan vara ett tidsödande arbete. Vi hjälper givetvis till med momsen också.

Ekonomistyrning – vi kan hjälpa dig att utföra långsiktiga åtgärder för att ditt företag ska uppnå sina ekonomiska mål. Vi hjälper till med att kontrollera dina utgifter och inkomster och planerar för framtiden.

Juridik – vi kan även vid behov erbjuda hjälp med juridiska frågor som rör det ekonomiska.

Arbetsrätt – behöver du råd angående arbetsrättsliga frågor så kan vi också hjälpa till.

Nystart – vi kan även hjälpa den som är ska dra igång en egen verksamhet. Vi kan hjälpa till med ekonomisk rådgivning och annat som kan vara det nya företaget till hjälp.

Affärsutveckling – behöver du hjälp med utvecklingen av din affärsdrivande verksamhet? Vi kan hjälpa till med att utveckla en affärsplan.

Skattefrågor – har du några frågor kring vårt omfattande och ofta krångliga skattessystem? Vi kan hjälpa dig att hitta rätt.

ekonomikonsult Stockholm

Vi hjälper dig med ekonomin – allt från enklare bokföring till bokslutsarbete