Om oss

PSA Solutions är din digitala partner som erbjuder en omfattande ekonomitjänst. Vi använder effektiva molnbaserade system för att säkerställa kommunikation och spårbar ärendehantering. Med personlig kontakt via telefon, teams och vid behov fysiska möten, erbjuder vi en helhetslösning såväl i Stockholm som i övriga landet.

Vi tar hand om hela ekonomiavdelningen, oavsett var ditt företag befinner sig. Dessutom erbjuder vi kvalificerade interimstjänster inom ekonomiområdet. Varje månad levererar vi ett kvalitetssäkrat periodbokslut och är specialiserade på koncernredovisning, där vi hjälper till att säkerställa hög kvalitet i processer och dokumentation.

Kompletta ekonomitjänster

Vår lösning omfattar både legal och månatlig resultatrapportering, samt management- och operationell rapportering. Från strategisk rådgivning till operativ och legal redovisning levererar våra kompetenta konsulter en komplett värdekedja.

Vi hjälper dig att få rätt ekonomitjänster för just ditt företag. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster som tjänar till att förbättra ekonomin i ditt företag - allt till ett bra pris och med högsta möjliga kvalitet.

Vänd dig till oss för att få hjälp av en kunnig ekonomikonsult i Stockholm.

ekonomikonsult Stockholm kontor om oss

Vi hjälper dig med ekonomin – allt från enklare bokföring till bokslutsarbete